66271713_696834927431310_5636599939787128832_n
Category: Aktuális hírek

Az amerikai DR húrgyártó cég után a MOOER effekteket készítő cég is megtalálta a helyes utat Magyarország felé és elsőként Ákost választotta a termék helyi képviselőjének, reklámarcának.
Most is csak azt tudjuk mondani, egy felvidéki kissrác is álmodhat nagyot.
“Egy lakótelepi kissrcác voltam én is, de mindig tudtam nekem ebből több jár!”

“Egy nap, az internetet bújva, mindenféle gitáros kiegészítő után leskelődve, rábukkantam a Mooer termékekre, amelyek akkoriban még nem mondtak sokat nekem, hiszen nem ismertem őket. Videókat kezdtem el keresni róluk, amelyek hatalmas érdeklődést ébresztettek bennem a márka iránt.
A tengerentúli piacon akkoriban már javában tarolt a Mooer és kicsit később ugyan, de mára már Magyarországra is megérkezett, egyenesen a Hangszerarzenál üzleteibe. Persze azonnal vérszemet kaptam és rohamos tesztelgetésbe kezdtem. Mondanom sem kell, hogy aznap egy teljes pedalboardra való cuccot vittem haza, reszketve várva, hogy végre megépítsem az új boardomat.
Kompakt, kis méretükkel és bivaly erős hangzásukkal egyből levettek a lábamról! Sosem gondoltam volna, hogy egyszer lecserélem a kb. 10 éve jól bevált pedálsoromat, viszont a Mooer elhozta az életembe ezt az áttörést és mára már csakis kizárólag Mooer termékek alkotják a pedalboardomat.
Büszkeséggel tölt el, hogy a csapat tagja lehetek és nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki segített abban, hogy ez az álom is megvalósuljon.”

A pedalboard tartalma:
Mooer TF-16S, Mooer Macro Power S8, Mooer Baby Tuner, Mooer Ensemble King, Mooer Free Step, Mooer Echolizer, Mooer Graphic G, Mooer Green Mile, Mooer Noise Killer